Tas Kertas Sepatu

Shenzhen GaoHua Eco Packaging minangka produsen tas kertas Sepatu profesional China lan pemasok. We spesialis ing solusi kemasan sepatu kualitas dhuwur digawe saka bahan kertas dianyari. Kanthi pengalaman 20 taun lan ngekspor menyang luwih saka 30 negara, kita nyedhiyakake tas sepatu kertas sing awet nanging lestari kanthi layanan kustomisasi sing kuat sing cocog karo kabutuhan klien.​

Sepatu tas kertas nyedhiyakake pilihan kemasan sing ramah lingkungan kanggo produk alas kaki. Kantong iki digawe saka kertas kerajinan alami utawa bahan kertas sing bisa didaur ulang sing ora beracun lan bebas bahan kimia. .

Apa nggawe tas kertas sepatu khusus? Kaping pisanan, kita nyedhiyakake stok kertas sing bisa didaur ulang sing uga tahan lama, tahan luh lan anti banyu. Iki ngidini dheweke nyekel lan nglindhungi sepatu saka gaya apa wae. Tas kertas sepatu bisa duwe gagang sing dikuatake, desain die-cut lan cetakan khusus kanggo tampilan sing polesan. Padha alami kelembapan-wicking lan nyegah buildup saka ambu ora enak. Tas kertas sepatu banget terjangkau, bisa dianyari lan ramah lingkungan. Bisa disesuaikan kanthi ukuran, wujud, cetak lan finishing.

Dheweke akeh digunakake dening merek sepatu, butik lan individu. Karakteristik daur ulang ngidini kanggo digunakake minangka tas kertas umum ing bakal.

View as  
 
  • Shenzhen GaoHua Eco Packaging Co., Ltd minangka tas kertas Flat Shoes skala gedhe kanthi pabrikan lan pemasok percetakan logo ing China. Kita wis spesialis ing printing lan packaging kanggo 20 taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita bisa nggawe kothak hadiah kanthi desain dhewe. Minangka pabrikan, kita bisa ngirit biaya ing kabeh cara.